REALIZIRAN PROJEKAT: “Družimo se svi bez vina i kocke”

Decembar 21, 2014

Udruženje mladih za razvoj “VIZIONAR”, Bugojno uspješno je privelo kraju implemntaciju još jednog u nizu projekta podržanih od strane Općine Bugojno. Zadnja aktivnost u projektu “Družimo se svi bez vina i kocke” je bila Modna revija, koja je uspješno održana u Kristalnoj sali općine Bugojno. Djevojke su hrabro i dostojanstveno pronosale modele naših brojnih sponzora te ostavile dobar utisak na brojnu publiku i sponzore, što nam je i bio krajni cilj- da svi zadovoljni odu kući.
Zaista, ovaj put smo imali velikodušnu podršku brojnih sponzora kako naših iz Bugojna, tako i onih iz Gornjeg vakufa/Uskoplja.

Sponzori su nam bili: Gradski folklorni ansambl Bugojno, zlatara „Merdžanić“ Bugojno, butuk „ fashion“,Bugojno, butik „clasic“ Bugojno, butik „Ahmed“ Bugojno, i gospodinu Elvedinu Bajriću iz Bugojna, salon vjenčanica „Ljubica Sposa“ Gornji Vakuf/Uskoplje i butik „Klasik“, Gornji Vakuf/Uskoplje, salon ljepote NINA, frizerski salon „Sanela“, frizerski salon „ JUSUF“ i frizerski salon „Glamour“ iz Bugojna.
Zahavljujemo se “Bell art” studiu za izvrsne fotografije te RTV-u Bugojno za odličnu medijsku promociju i svim ostalim gore pobrojanim sponzorima.

Od srca hvala svim djevojkama-bile ste odlične:-))